Stam- och rörbyten i Hisings Backa, Göteborg


Är ni en fastighetsskötare eller bostadsrättsförening som har märkt att rör har börjat läcka? Eller har era energikostnader gått upp? Det vanligaste problemet som uppstår i flerbostadshus eller villor är oftast att era stammar eller rör har blivit föråldrade eller skadade. 

Vill ni komma i kontakt med våra projektledare så lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger eller mejla oss på: byggare@byggentreprenad-goteborg.se

Kostnadsfri besiktning av rörstammar 


Vi är ett väletablerat byggföretag som utför alla vanligt förekommande entreprenadarbeten inom våtrum och rörbyten. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med stambyten i Eriksberg, Tingstad, Bäckedalen, Gamlestaden, Ringön, Lundby, Heden, Hjällbo, Haga, Majorna och Lorensberg med omnejd.

Våra tjänster


  • Rör & stambyten
  • Rörspolning & avloppsrensning
  • Rörinfodring
  • Relining

Vi erbjuder även rörinfodring & relining


Traditionellt stambyte är både en kostsam och tidskrävande affär, därför erbjuder vi även våra kunder en mer modern och effektiv lösning. Detta är en så kallad rörinfodring som fungerar genom att vi använder den senaste kamera tekniken för att lokalisera skadan och sedan fodrar in det gamla röret. Genom att göra detta kan vi fixa till problemet nästan så snabbt som en vecka! 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni har flera frågor

Kontakta byggföretaget från Hisingen i Göteborg för Offert idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *