Vi kan stå för renovering gårdsbjälklag Hisings Backa & Göteborg


Är du fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening och letar efter någon som kan ta hand om bjälklag på bostadsgårdar? Du har hittat rätt! Vår personal är punktlig, skicklig och ordningsam – och de är alltid certifierade hantverkare!

Lokal byggare i Göteborg på Hisingen


Har du behov av renovering av terrassbjälklag i Kålltorp, Kärra, Björkekärr, Askim eller Fjärås? Vi arbetar i hela Göteborgsområdet och kommer gärna ut till dig!

Renovering för alla gårdar


Vi kan renovera gårdsbjälklag på alla sorters gårdar:

  • vid mindre och större hyreshus
  • vid bostadsrättsföreningar
  • vid större fastighetshus
  • vid bostadshus som villor, radhus, 2-planshus
  • andra tomter med gårdsbjälklag

ROT-avdrag vid renovering av gårdsbjälklag?


För det mesta är det bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som har gårdsbjälklag i behov av renovering, men vi kan även hjälpa dig som är privatperson, villaägare eller har ett företag. Som privatperson kan du använda ROT-avdraget och på det sättet få en lägre kostnad!

Behöver du totalentreprenad? Vänd dig till oss!


Vill du bara hitta en kompetent terrassbyggare kanske det inte är nödvändigt med totalentreprenad, men vid större arbeten kan det vara en smidig lösning. Vår firma har lång erfarenhet av projektledning och den hantverkare som anlitas av oss är alltid kunnig, välrenommerad, lojal och pålitlig. På det sättet kan du lita på att resultatet blir bra!

Kontakta byggföretaget från Hisingen i Göteborg för Offert idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *