Gräva ut, Isolera & Renovera Källare i Göteborg


Har du upptäckt fuktskador i källaren eller behöver du helt enkelt renovera ett källarutrymme som tidigare inte använts? Då har du hittat helt rätt – vi är experter på dränering, isolering och renovering av källare i Göteborg. Begär kostnadsfri offert på källarrenovering redan idag – du får dessutom rot-avdrag via oss!

Renovering källare Göteborg


Efter många år i branschen är vi idag en välrenommerad aktör inom byggbranschen i Göteborg där vi framför allt är experter på källarrenoveringar. Som kund är du med andra ord i trygga händer när du anlitar oss för att hjälpa dig renovera din källare i Hovås, Lorensberg, Hisingen eller annat Göteborgsområde.

Idag kan du anlita oss för heltäckande renovering eller specifika tjänster så som dränering eller isolering av källarutrymmen. Våra hantverkare är certifierade för den här typen av renoveringsjobb och är trogna medarbetare i verksamheten. Vi berättar gärna mer om våra tjänster och erbjuder dessutom gratis kostnadsförslag för jobbet.

Förmånligt ROT-avdrag vid källarrenovering


Vi tar oss an projekt från alla typer av kunder; privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar, stiftelser och fastighetsägare. Det spelar ingen roll om renoveringen gäller en källare i en villa, tvåplanshus eller större fastighet – våra duktiga hantverkare fixar jobbet!

Du kan dessutom få ett riktigt gynnsamt pris när du väljer att samarbeta med oss då rot-avdraget gäller för våra renoveringstjänster. Vi hjälper dig gärna med att få avdraget reducerat redan på slutfakturan från oss. Hör av dig för att få en gratis offert på renovering av källare i Göteborg – från Landa, Stampen och Kungshöjd till Bagaregården och Majorna!

Kontakta byggföretaget från Hisingen i Göteborg för Offert idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *